MEDARBEJDERE

RUTH KIRKEBY – SPECIALLÆGE I NEUROLOGI

RUTH KIRKEBY

Ruth Kirkeby har gennegået lægeuddannelsen ved Århus Universitet. Speciallæge i neurologi fra Odense Universitetshospital. Bred uddannelse inden for det neurologiske speciale med ansættelser på neurologisk, neurokirurgisk og neurofysiologisk afdeling i Odense, samt neurologisk afdeling Sydvestjysk Sygehus Esbjerg, Sønderborg sygehus og psykiatrisk sygehus i Augustenborg. Er desuden tidligere uddannet alment praktiserende læge i 1988. Efterfølgende diplomuddannelse i akupunktur. Siden marts 2000 egen speciallægepraksis i Åbenrå. Deltager hvert år i flere danske og internationale kurser og kongresser.

Medlem af

  • Dansk neurologisk selskab
  • DNO (Danske nerverlægers organisation)
  • Lægeforeningen
  • Foreningen af praktiserende speciallæger
  • Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur (DMSfA)

FORSKNING OG LITTERATUR

Tidligere publiceret artikler i Ugeskrift for Læger bl.a. om transkutan Nervestimulation og akupunkturens status i Danmark. Medforfatter af artiklen: Gold Bead Implantation and cervikal osteo- arthritis. Tidligere redaktør af bladet Akupunktur til Dansk Medicinsk Selskab for Akupunkturs 850 lægelige medlemmer.

Redaktør af Bladet: Akupunktur i 25 år, visioner og resultater
Medforfatter af skriftet: En god start med akupunktur i almen praksis.
Medforfatter af bogen: Smerter, baggrund, evidens og behandling.

UDVALGSARBEJDE

Tidligere reserverådsformand ved Sønderborg sygehus. Tidligere formand for uddannelsesudvalget i Sønderjyllands Lægekredsforening. Tidligere formand for Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur Tidligere underviser ved en lang række kurser for sygeplejersker, Neurofysiologiassistenter, lægestuderende og læger i Danmark Bl.a. på Århus, Odense og Københavns Universitet. Foredragsholder ved flere udenlandske kongresser bl.a. USA, Australien og Korea.

HANNE SCHMIDT

Hanne er sekretær hos Kirkeby Klinik. Hun tager imod dig i kliniken og er altid klar til at hjælpe med et smil. Hanne har været hos Kirkeby Klinik i 20 år. Det er Hanne du kommer i kontakt med når du ringer på Tlf: +45 73 62 30 60 for at bestille tid.

Neuroklinik – Aabenraa ved speciallæge i neurologi Ruth Kirkeby
Storegade 7B 1. th., 6200 Aabenraa | TLF: 73 62 30 60 | EMAIL: kirkeby.klinik@mail.dk